Internationaal wegtransport

Internationaal wegtransport, uw goederen veilig op weg 

Groot of klein transport, met het internationale wegtransport van Westland bent u verzekerd van de juiste transportoplossing voor al uw zendingen. Deelzendingen, complete ladingen en exceptionele transporten; wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en verantwoord worden getransporteerd binnen heel Europa.

Transport
Westland Logistiek zorgt continu voor de beste transportoplossing van uw goederen. Door gebruik te maken van het internationale wegtransport van Westland logistiek, weet u zeker dat uw goederen op de juiste plaats en afgesproken tijd zullen arriveren. Internationaal kunnen wij laten vervoeren naar alle Europese landen. Polen, Duitsland, Ierland, Scandinavi√ę, Zuid-of Noord-Europa, ons international wegtransport is betrouwbaar en levert een uitstekende service; en dat binnen de afgesproken tijd.

Vervoer van alle goederen
Het maakt niet uit hoe zwaar of hoe groot uw zending is: wij kunnen alle afmetingen laten vervoeren. Van 1 pallet tot een complete lading, voor Westland Logistiek is het geen probleem. Uw goederen worden altijd met de grootste zorg behandeld. Dit geeft u een vertrouwd gevoel. Daar houden we van. Heeft u vervoer nodig voor exceptionele maten of koel- en vriesvervoer dan bent u ook bij Westland Logistiek aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met (internationale) verhuizingen. Westland Logistiek is uw vertrouwd adres voor transport van al uw zakelijke goederen.

Kwaliteit en flexibiliteit
Westland staat voor kwaliteit. Snel en deskundig vervoer van al uw zendingen: nationaal of internationaal. Wij weten dat geen lading hetzelfde is en stellen ons dan ook flexibel op. Maak uw wensen kenbaar; samen zoeken wij naar de beste oplossing. Bij grensoverschrijdend wegvervoer is het CMR-recht van toepassing, welke voorwaarden u op deze pagina gratis kunt downloaden. Wij als Westland Logistiek voelen ons verantwoordelijk voor uw goederen vanaf het moment van ontvangst tot het moment van afleveren.

Download

CMR voorwaarden