planning@wlbv.eu
+ 31 (0) 71-3310002

Offshore-wind

Westland Logistiek B.V. > Offshore-wind
riffgat

Offshore-wind

Offshore Olie , Gas en Wind Industrie
Offshore booreilanden of constructie platformen moeten regelmatig van nieuwe voorraad goederen (levensmiddelen, gereedschappen, materialen en/of gereedschappen)  worden voorzien.

Deze goederen worden over het algemeen op deze locaties  aangeleverd over zee door zogenaamde supplier-schepen die vanaf diverse havens in Europa en Scandinavië vertrekken om deze bevoorrading mogelijk te maken.

Westland Logistiek verzorgd voor diverse toeleveranciers van deze Offshore –Wind Industrie het wegtransport naar de diverse havens in Europa en Scandinavië, waar dan overgeladen worden op deze supplier-schepen.

Normaal tot bijzonder transport
Net als bij regulier wegtransport treffen we bij deze transporten ook allerlei verschillende zendingen aan die kunnen variëren in afmetingen en gewicht.

Bijzondere transporten met een erg zware massa of bijzonder grote afmetingen, zijn zaken die regelmatig voorkomen en waar wij als Westland Logistiek dan ook veel ervaring mee hebben.

Ook uw transport van gevaarlijke stoffen kan door ons moeiteloos verzorgd worden.

Uiteraard voldoen wij en onze subcontractors aan alle eisen die de overheid stelt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Kennis van de offshore industrie
De offshore industrie staat vaak voor het ruwe werk. Olie-en gasplatforms, kraanschepen, pijpenleggers en duik-ondersteuningsschepen: met al deze factoren komen wij regelmatig in aanraking. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat deze op tijd van bevoorrading voorzien worden.

Dit is dan ook ons streven: op tijd en op de juiste plaats leveren.

Uw transport voor de Offshore kan uitgevoerd worden met ons nationale of internationale wegtransport.

Voor vragen: neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.