planning@wlbv.eu
+ 31 (0) 71-3310002

Koeriersdiensten

Westland Logistiek B.V. > Wegtransport > Koeriersdiensten
45

Koeriersdiensten

Snelle levering met de nationale en internationale koeriersdiensten van Westland
Met de express diensten van Westland Logistiek kunnen wij al uw transportopdrachten snel, vertrouwd en vakkundig uitvoeren. Westland Logistiek heeft altijd een geschikte oplossing qua voertuig voor uw zending klaarstaan.

Koeriersdiensten
Westland biedt haar klanten koeriersdiensten aan die staan voor snelheid en kwaliteit. Uw urgente zending, groot of klein, moet altijd op de juiste tijd en op de juiste plaats aankomen. Steeds meer bedrijven noemen zich koerier. Een auto, rijbewijs en de naam koerier hangt er al snel aan vast. De betrouwbaarheid is soms ver te zoeken en dat is iets waar wij juist voor staan. Wij hebben kennis van zaken en geven altijd een open en eerlijk advies. Voor ieder probleem is een oplossing en die proberen wij altijd samen met u te vinden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van toonaangevende vervoersbedrijven. Op deze manier kunt u niet alleen gebruikmaken van onze koeriersdiensten, maar ook van alle andere vormen van transport.

Snel, veilig en tegen interessante tarieven op de juiste plaats
Met ons netwerk van kleinere auto’s tot max 1000 kg laadvermogen kunnen wij u nationaal en internationaal onze express diensten aanbieden tegen zeer interessante tarieven; niet uit en thuis betaald, maar u betaalt slechts de kilometers van laadplaats tot losplaats. Of het nu gaat om een eenmalige zending of om een wekelijks terugkerende zending: Westland Logistiek staat voor u klaar. Spoedzending zijn geen problemen maar uitdagingen. Neem contact met ons op en wij bieden u een passende oplossing. Wij handelen snel en komen binnen een half uur met een oplossing.

Flexibel en betrouwbaar
Onze flexibiliteit bestaat uit 24 uurs bereikbaarheid 7 dagen in de week: spoedzendingen worden direct opgepakt en komen op het afgesproken tijdstip aan. Na beladingen en levering of bij eventuele vertragingen en/of problemen wordt u direct door ons geïnformeerd. Uw goederen worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Sommige goederen kunnen privacygevoelig zijn, of breekbaar; wij houden met alles rekening. Speciale zendingen hebben soms een speciale behandeling nodig. Dit kunt u bespreekbaar maken met ons. Wij vinden het belangrijk dat u uw goederen met een vertrouwd gevoel uit handen geeft. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.