planning@wlbv.eu
+ 31 (0) 71-3310002

Uitzonderlijk transport

Westland Logistiek B.V. > Wegtransport > Uitzonderlijk transport
Two,Large,Lowbed,Semi,Trucks,With,A,Police,Escort,Car

Uitzonderlijk transport

Uitzonderlijk transport
Hoe uitzonderlijk de lading ook is qua afmetingen, belangrijker is dat uw zending op de plaats van bestemming komt. Uitdagingen die wij als Westland Logistiek niet uit de weg gaan en waarvoor wij altijd met passende oplossingen komen. Oplossingen die Westland kan bieden met haar afdeling uitzonderlijk transport.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vervoerders met een evenzo groot wagenpark met onder andere diepladers, open vlakke opleggers, semi-diepladers etc. die het zwaarste en grootste materieel vervoerd krijgen. 

De juiste vergunningen
Wij van Westland Logistiek zijn van alle zaken op de hoogte en beschikken niet alleen over de juiste vervoerders met de juiste vergunningen, maar ook over de juiste middelen om elke transport te verzorgen. Uw zending is hiermee in vertrouwde handen. Door onze gedegen aanpak komt uw zending op tijd en veilig aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de noodzakelijke regelingen omtrent uw uitzonderlijk transport: dat doen wij samen met onze partners voor u.

Bijzondere afmetingen of een groot gewicht
Voor goederen met een erg grote afmeting of een extreem zwaar gewicht, die als gevolg hiervan niet passen in een normale vrachtwagen of niet op de normale manier vervoerd kunnen worden, kunnen wij u een oplossing bieden. Met speciaal materiaal ingericht en geschikt voor exceptioneel transport kunnen wij uw goederen veilig en efficiënt vervoeren. Wij zorgen ervoor dat deze goederen goed gezekerd worden voor een veilig transport. De route wordt waar nodig door ons vooraf bekeken en eventuele obstakels worden in kaart gebracht en indien nodig en mogelijk in overleg met de plaatselijke autoriteiten tijdelijk verplaatst dan wel vermeden. Mede hierdoor wordt onnodige vertraging voorkomen. Wij zorgen voor de nodige ontheffingen en eventuele transportbegeleiding.