planning@wlbv.eu
+ 31 (0) 71-3310002

Internationaal wegtransport

Westland Logistiek B.V. > Wegtransport > Internationaal wegtransport
PHOTO-2021-11-23-16-43-17

Internationaal wegtransport

Met het internationale wegtransport van Westland bent u verzekerd van de juiste transportoplossing voor al uw zendingen. Deelzendingen, complete ladingen en exceptionele transporten; wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en verantwoord worden getransporteerd binnen heel Europa.

Transport
Wij zorgen continu voor de beste transportoplossing van uw goederen. Door gebruik te maken van onze internationale wegtransport weet u zeker dat uw goederen op tijd de bestemming bereiken. Westland logistiek maakt het mogelijk om naar alle Europese landen te vervoeren, met betrouwbare en uitstekende service.

Internationaal wegtransport,
uw goederen veilig op weg 

Vervoer van alle goederen
Het maakt niet uit hoe zwaar of hoe groot uw zending is: wij kunnen alle afmetingen laten vervoeren. Heeft u vervoer nodig van één pallet tot en met exceptionele maten dan bent u bij Westland Logistiek aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met (internationale) industriële verhuizingen. 

Kwaliteit en flexibiliteit
Westland staat voor kwaliteit. Snel en deskundig vervoer van al uw zendingen: nationaal of internationaal. Wij weten dat geen lading hetzelfde is en stellen ons dan ook flexibel op. Maak uw wensen kenbaar; samen zoeken wij naar de beste oplossing. Bij grensoverschrijdend wegvervoer is het CMR-recht van toepassing, de voorwaarden u op deze pagina gratis kunt downloaden.