planning@wlbv.eu
+ 31 (0) 71-3310002

Nationaal wegtransport

Westland Logistiek B.V. > Wegtransport > Nationaal wegtransport
Dutch motorway A6 near Lelystad with wind turbines and blooming rapeseed

Nationaal wegtransport

Met het nationaal netwerk wegtransport van Westland logistiek weet u zeker dat uw goederen op de juiste manier worden afgeleverd. Van Noord naar Zuid-Nederland of van Oost naar West: onze wegvervoerders brengen iedere zending veilig en op tijd naar de juiste eindbestemming.

Uw zending moet binnen Nederland vervoerd worden. Of het nu om een grote zending gaat of om één colli: Westland staat garant voor een goede aflevering. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee wij al uw logistieke problemen op kunnen lossen.

Nationaal wegtransport:
de Nederlandse weg op 

Binnen heel Nederland
Een klein stipje op de kaart, maar groots in de geschiedenis: dat is ons eigen Nederland. Meer dan 8 miljoen personenauto’s en meer dan 1 miljoen bedrijfswagens rijden er door ons kleine land. Moeiteloos vindt Westland haar weg binnen Nederland om uw goederen op tijd af te leveren. Door onze flexibiliteit en kennis is het mogelijk om een zending op elk gewenst moment aan te laten komen. Uw goederen moeten immers op tijd arriveren.

Wegtransport op maat
Wij leveren maatwerk. Wilt u gebruikmaken van ons nationaal wegtransport om slechts één colli te verzenden? Uw zending is bij ons meer dan welkom. Voorziet u problemen met laden en lossen? Overal hebben wij een oplossing voor. Laad-en losklep, pompwagen of andere oplossingen: bij Westland Logistiek is alles bespreekbaar en denken we in oplossingen.