Offshore industrie

Offshore transport 

Offshore: weg van de kust. Met het offshore transport van Westland komen uw goederen op tijd aan. Het is niet altijd even makkelijk om te transporteren over zee. Gevaarlijke stoffen of uitzonderlijke transport, bij Westland weet u dat geen zending teveel is.

Offshore transport
Offshoreconstructies of schepen moeten tijdig voorzien worden van nieuwe voorraad, machines of goederen. Het is dan ook belangrijk dat deze goederen op tijd aankomen. Zo kan het werk door blijven gaan zonder dat er verlies optreedt. Westland verzorgt niet alleen wegtransport, maar ook transport over zee oftewel offshore. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen iedere lading van “deur tot deur” transporteren. Maar ook is het mogelijk om alleen het offshore transport door Westland te laten verzorgen. Geen zending is vreemd; met onze ervaring en kennis bent u verzekerd van een betrouwbaar transport. Uiteraard beschikken wij over alle nodige certificaten. U doet toch ook alleen maar zaken met vakmensen?

Normaal tot bijzonder transport
Net als bij wegtransport treffen we bij het transport offshore ook allerlei verschillende zendingen aan. Van groot tot klein, van veel tot weinig. Het maakt allemaal niks uit, want wij vervoeren het gewoon. Bijzonder transport met een erg zware massa of bijzonder grote afmetingen, daar draaien wij onze hand ook niet voor om. Ook gevaarlijke stoffen kunnen door ons moeiteloos getransporteerd worden. Uiteraard voldoen wij hiervoor aan alle eisen die de overheid stelt en zijn wij in het bezit van alle benodigde vergunningen. Uw zending moet immers op een verantwoorde manier vervoerd worden.

Kennis van de offshore industrie
Wij weten waar wij over praten. De offshore industrie staat voor het ruwe werk. Olie-en gasplatforms, kraanschepen, pijpenleggers en duikondersteuninggschepen: met al deze factoren komen wij regelmatig in aanraking. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is dat deze op tijd van bevoorrading voorzien worden. Dit is dan ook ons streven: op tijd en op de juiste plaats leveren. Soms lijkt het alsof uw zending onmogelijk getransporteerd kan worden. Niet aan denken, want wij hebben echt overal een oplossing voor. Neemt u vrijblijvend contact op en wij denken met u mee. U heeft snel een oplossing voor uw vervoersprobleem en kunt uw lading met een gerust hart aan ons overlaten. Door onze kennis en ervaring spelen wij in op al uw transportvragen met betrekking tot de offshore. Uw zee-transport kan gecombineerd worden met nationaal of internationaal wegtransport. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.